Logo

Logeren

Op Villa Papillon kunnen maximaal 7/8 kinderen ieder weekend komen logeren. De begeleiding bestaat uit 2 à 3 medewerkers die ervaring hebben binnen autisme en ADHD. Ze zijn het hele weekend aanwezig. Natuurlijk proberen we ieder weekend dezelfde samenstelling van de groep te handhaven. Kinderen logeren dus 1 of 2 keer in de maand in dezelfde groep.

Het logeerweekend begint op vrijdag om 17:00 uur en eindigt op zondag om 15:00 uur. Binnen Villa Papillon vinden we het scheppen van een evenwicht tussen activiteit en rust erg belangrijk. Villa Papillon schept dit evenwicht met voldoende mogelijkheden voor activiteiten binnen en buitenshuis.

Wij willen zoveel mogelijk rekening houden met de individuele wensen en behoeften van de kinderen, daarom zal per groep bekeken worden hoe het weekend wordt ingevuld.

Dagopvang

Zaterdagopvang

Wekelijks worden naast onze vertrouwde logeeropvang ook activiteiten georganiseerd voor de zaterdag. Samen met de kinderen van de logeeropvang of de aparte zaterdaggroep neemt uw kind deel aan de activiteiten. De activiteiten kunnen variëren van een pretpark of dierentuinbezoek tot zwemmen en speelactiviteiten in de bossen. Het vindt plaats van 10:00-17:00 uur. 

U kunt uw kind inschrijven voor de zaterdagopvang, deze vinden wekelijks plaats.

U krijgt een jaarplanning zodat de planning al duidelijk is, de activiteit zelf wordt ruim van te voren bekend gemaakt.

Net als voor het logeren wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op .

Contact

Zondagopvang

Wekelijks worden naast onze vertrouwde logeeropvang ook activiteiten georganiseerd voor de zondag. Samen met de kinderen van de logeeropvang neemt uw kind deel aan de activiteiten, daarnaast hebben we een groep speciaal voor “tieners”. De activiteiten kunnen variëren van een pretpark of dierentuinbezoek tot zwemmen en speelactiviteiten in de bossen. Het vindt plaats van 9:00-15:00 uur.

U kunt uw kind inschrijven voor de zondagopvang, deze vindt wekelijks plaats.

U krijgt een jaarprogramma zodat de planning al duidelijk is, de activiteit zelf wordt ruim van te voren bekend gemaakt.

Net als voor het logeren wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op .

Contact

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor een logeerweekend en/of de dagopvang?

Neem dan contact op.

Contact
© 2020 Villa Papillon - Website realisatie door CheffJeff.nl