Logo

Logeren

Op Villa Papillon kunnen maximaal 8 kinderen ieder weekend komen logeren. De begeleiding bestaat uit 2 à 3 medewerkers die ervaring hebben binnen autisme en ADHD. Ze zijn het hele weekend aanwezig. Natuurlijk proberen we ieder weekend dezelfde samenstelling van de groep te handhaven. Kinderen logeren dus 1 of 2 keer in de maand in dezelfde groep.

Het logeerweekend begint op vrijdag om 19:00 uur en eindigt op zondag om 15:00 uur. Binnen Villa Papillon vinden we het scheppen van een evenwicht tussen activiteit en rust erg belangrijk. Villa Papillon schept dit evenwicht met voldoende mogelijkheden voor activiteiten binnen en buitenshuis.

Wij willen zoveel mogelijk rekening houden met de individuele wensen en behoeften van de kinderen, daarom zal naast algemene afspraken binnen de groep ook individuele afspraken gemaakt worden.

Dagopvang

Zaterdagopvang

Wekelijks worden naast onze vertrouwde logeeropvang ook activiteiten georganiseerd voor de zaterdag. Samen met de kinderen van de logeeropvang of de aparte zaterdaggroep neemt uw kind deel aan de activiteiten. De activiteiten kunnen variëren van een pretpark of dierentuinbezoek tot zwemmen en speelactiviteiten in de bossen. Het vindt plaats van 10:00-17:00 uur. 

U kunt uw kind inschrijven voor de zaterdagopvang, deze vindt twee wekelijks plaats.

U ontvangt een week van te voren een programma wat we tijdens de zaterdag gaan doen.

Net als voor het logeren wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op .

Contact

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties kunt u uw kind of kinderen opgeven voor de vakantieopvang. Dit zijn logeer midweken van maandag t/m vrijdag en activiteitendagen.

De midweken zijn van maandag 17:00 uur tot vrijdag 11:00 uur.

U kunt ook kiezen voor een halve midweek ( maandag t/m woensdag of woensdag t/m vrijdag).

Daarnaast bieden we ook op dinsdag en donderdag activiteitendagen van 10:00 uur -17:00 uur.

Ook tijdens de vakanties zijn we op locatie en maken we uitstapjes.

Alleen kinderen die bij Villa Papillon logeren of naar de zaterdagactiviteit komen kunnen gebruik maken van de vakantieopvang.

Neem contact op.

Contact

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor een logeerweekend en/of de dagopvang?

Neem dan contact op.

Contact
© 2020 Villa Papillon - Website realisatie door CheffJeff.nl