Logo

Foto’s van Villa Papillon

Logeeropvang

Locatie Haarensteijnstraat 4 Haaren

Deze locatie bevindt zich in Haaren. Er is ruimte voor 8 kinderen die begeleid worden door 2 begeleiders. De kinderen kunnen in het huis en de tuin spelen. Daarnaast liggen er verschillende speeltuinen op loopafstand. Op zaterdag wordt er vaak een dagje uit georganiseerd.

Locatie Haarensteijnstraat 6 Haaren

Deze locatie bevindt zich in Haaren. Er is ruimte voor 8 kinderen die begeleid worden door 2 begeleiders. De kinderen kunnen in het huis, de tuin en het schuurtje wat is ingericht als extra speelruimte spelen. Daarnaast liggen er verschillende speeltuinen op loopafstand. Op zaterdag wordt er vaak een dagje uit georganiseerd.

Veldweg 3 Oisterwijk

Deze locatie bevindt zich in Oisterwijk. Er is ruimte voor 8 kinderen die begeleid worden door 2 begeleiders. De kinderen kunnen in het huis en de tuin spelen. Daarnaast wordt er op zaterdag vaak een dagje uit georganiseerd.

Dagopvang

Locatie Den Domp

Deze locatie bevindt zich in Haaren en beschikt over een grote keuken waar de kinderen onder begeleiding hun eigen kookkunsten kunnen uiten. Daarnaast kunnen de kinderen allerlei spelletjes spelen. Een klein stukje wandelen van Den Domp vandaan, ligt een parkje. Daar kunnen de kinderen spelen in het bos en op het nabijgelegen grasveld. Naast het spelen in en rond het huisje, worden er regelmatig activiteiten buitenshuis georganiseerd.

Locatie BSO de Flapuit

Deze locatie bevindt zich in Oisterwijk. Er is ruimte voor 8 kinderen die begeleid worden door 2 begeleiders. De kinderen kunnen Binnen BSO de Flapuit zowel buiten als binnen verschillende activiteiten ondernemen. Daarnaast wordt er regelmatig een dagje weg geregeld.

© 2020 Villa Papillon - Website realisatie door CheffJeff.nl