inloggen

Woensdagopvang

 

klik hier

Vacatures

Werkervaringsplekken/Stagiaires

Binnen Logeerhuis Villa Papillon zijn we op zoek naar enthousiaste stagiaires/vrijwilligers die ondersteuning willen bieden aan begeleiders tijdens activiteiten. Denk aan logeerweekenden, woensdagopvang en vakantieopvang. Vind je het leuk om met kinderen/jongeren te werken en ervaring op te doen? Dan mag je mailen naar info@villapapillon.nl. Wij nemen graag contact met je op. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is verplicht.

Vacatures

Villa Papillon is op zoek naar enthousiaste en flexibele collega's om de logeerweekenden en vakantieopvang mee te begeleiden. Heb jij geduld, inlevingsvermogen, ervaring met de doelgroep autisme/ ADHD en beschik je over een pedagogische opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sta je ervoor open om eens in de 4 weken een heel weekend ( vrijdag 16:30 uur tot zondag 15:30 uur) een groep kinderen/jongeren te begeleiden, stuur dan een mail naar info@villapapillon.nl

Villa Papillon is ook per direct op zoek naar begeleiders die onze invalpool willen versterken. Lijkt het je leuk om om de logeerweekenden en vakantieopvang mee te begeleiden. Heb jij geduld, inlevingsvermogen, ervaring met de doelgroep autisme/ ADHD en beschik je over een pedagogische opleiding? Stuur ons dan je motivatie en je cv op onderstaand mailadres.

Villa Papillon
Langeweg 31-33
5076 AJ Haaren
tel: 06-21 66 99 58
info@villapapillon.nl

Villa Papillon | Langeweg 31-33 | 5076 AJ Haaren | T 06-21 66 99 58 | info@villapapillon.nl